Comanda Salve Card Plus!

Comanda Salve card plus!
Acasa » Noutati
 

Noutati


   Află cele mai noi informații despre activitatea noastră și evenimentele care urmează să se întâmple. 

  Acum poți să știi totul verificând doar această secțiune de noutăți. Știi toate informațiile la orice oră dorești și poți beneficia de toate avantajele oferite de aceste informații. Fii primul care le află și le spune mai departe colaboratorilor săi ! 
 
  
  Beneficiază și tu de ultimele noutăți ! 
  
 

Anul 2014 vine cu vesti bune!

Publicat in data: 2014-07-05
 
Detalii

Planul secret de la Ministerul Sanatatii


    Introducerea unui RCA medical si eliminarea contributiei de 10,7%
 

Publicat in data: 2013-03-29
 
Detalii

Ce ii lipsește reformei in sănătate?

    Putem invăța management chiar și de la greci.

Publicat in data: 2013-03-22
 
Detalii

Cea mai mare schimbare din sistemul sanitar?


Un pasaj din bugetul Ministerului Sanatatii confirma pentru prima data intr-un document oficial intentia ministrului Nicolaescu, comunicata public in mai multe randuri, de a desfiinta Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si Fondul National Unic de Asigurari Sociale de Sanatate. Pasajul respectiv ar echivala cu o schimbare fara precedent in sistemul sanitar romanesc.

Publicat in data: 2013-02-01
 
Detalii

Interviu Exclusiv Peter Kristofovic

Interviu Peter Kristofovic

Publicat in data: 2013-01-30
 
Detalii

Seminar Salve Card Plus - 26 ian 2013

Seminar Salve Card Plus - 26 ian 2013

 

Publicat in data: 2013-01-30
 
Detalii

Se lansează un card de cumpărături cu mari reduceri


Proiectul Salve Card ia amploare. La un an de la înfiinţare si cu o structura de 120.000 de membri, Salve Grup lanseaza un card de cumpărături cu reduceri cuprinse între 5 % şi 100% la 1.600 de clinici medicale din toată ţara.

 

 

Publicat in data: 2013-01-26
 
Detalii

Surpriza de la Salve Card

 

Feedback

"Am primit produsele despre care am scris, mai exact 
Chewing C 500 și Aloe Vera & Enzimes și le-am inclus deja în terapia mea curentă.

Mulțumesc www.avitapremium.ro pentru această ocazie de a beneficia de două produse excelente pentru sănătate".

 

Publicat in data: 2013-01-18
 
Detalii

Mesaj de Sarbatori Salve Club


Mesajul D-lui Director Executiv Calin Donca Oncioiu trimis spre structura companiei de 120.000 de colaboratori cu ocazia sarbatorilor de iarna!Publicat in data: 2012-12-27
 
Detalii

Legea Sanatatii intra dupa alegeri in dezbaterea Guvernului


Proiectul Legii Sanatatii va fi supus dezbaterii Guvernului imediat dupa alegerile parlamentare, a anuntat ieri Consilierul pe Probleme de Sanatate al Primului Ministru, Vasile CEPOI, citat de presa centrala. Principalele modificari si completari vizeaza CNAS - Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si pachetul de baza de servicii oferit asiguratilor.

Publicat in data: 2012-12-06
 
Detalii

Arafat: Proiectul legii Sănătăţii va fi finalizat până la sfârşitul anului, dar va fi dezbătut după alegeri


Proiectul legii Sănătăţii este în curs de perfecţionare şi ar urma să fie terminat până la sfârşitul acestui an, dar va fi dezbătut după alegerile parlamentare de către viitorul Guvern şi trimis ulterior Parlamentului, a anunţat marţi ministrul Sănătăţii, Raed Arafat.

Publicat in data: 2012-12-05
 
Detalii

Se schimba legea sanatatii


Noua lege a sănătăţii va schimba şi sistemul de asigurări de sănătate. Deocamdată, autorităţile nu ştiu exact cum va funcţiona sistemul.

Publicat in data: 2012-11-09
 
Detalii

Primele roade Salve Card Plus

 Dupa primele 2 zile de prezentari, 160 de persoane au participat la noua prezentare Salve Card Plus. 

Publicat in data: 2012-11-05
 
Detalii

Restructurarea companiilor de stat şi reforma sănătăţii, cruciale pentru bugetul României

Preşedintele CE, Jose Manuel Barroso, a declarat, după întrevederea cu premierul Victor Ponta, că Guvernul României trebuie să facă progrese în reformele structurale, restructurarea companiilor de stat şi reforma din sănătate fiind cruciale pentru sustenabilitatea pe termen lung a bugetului ţării.

Publicat in data: 2012-11-01
 
Detalii

Partener Salve Card


Salve Card este partener in cadrul evenimentului “Noua Realitate in Afaceri, drumul catre performanta” din data de 25.10.2012 de la Iasi, eveniment la care participa companii cu cifra de afaceri de minim 1 milion de euro.Publicat in data: 2012-10-22
 
Detalii

Reforma in sanatate si restructurarea companiilor de stat sunt cruciale


Presedintele Comisiei Europene, Jose Barroso, a declarat luni dupa intilnirea cu premierul Victor Ponta de la Bruxelles ca "e extrem de important ca nominalizarile pentru sefia DNA si a Parchetului General sa fie facute intr-o maniera corecta si transparenta", potrivit unui comunicat de presa al CE. 

Publicat in data: 2012-09-18
 
Detalii

Noua lege a Sanatatii adoptata in cateva saptamani


Legea Sănătăţii urmează să fie adoptată în octombrie de Guvern, cel puţin aşa se doreşte.

Publicat in data: 2012-09-11
 
Detalii

Cine va plati va primi servicii medicale, cine nu, nu!

"Un lucru este clar pentru toata lumea: cine va plati va primi servicii medicale, cine nu, nu! Sanatatea va fi mai scumpa si, sa speram, serviciile mai bune"

Publicat in data: 2012-08-20
 
Detalii

Introducerea sistemului de coplată, prematură!


Introducerea coplăţii în Sănătate este prematură, se arată într-un comunicat al Federaţiei „Solidaritatea Sanitară” din România (FSSR). „Considerăm coplata drept un instrument de finanţare şi de ponderare a exceselor în ceea ce priveşte accesarea serviciilor medicale, care merită luat în considerare în ceea ce priveşte construirea unor strategii alternative de îmbunătăţire a finanţării şi funcţionării sistemului de sănătate din România.

Publicat in data: 2012-08-16
 
Detalii

Coplata amanata !


Masura nepopulara, greu de acceptat pentru pacienti si dificil de impus pentru politicieni, mai ales in preajma alegerilor, coplata se afla pe masa ministrilor Sanatatii de aproape zece ani. Revenita in atentie acum cateva zile, coplata a fost iar amanata. 

Publicat in data: 2012-08-14
 
Detalii

Noua Lege a Sănătăţii, o compilaţie de documente care nu rezolvă problemele importante


Reprezentanţii de la nivel central ai Partidului Noua Republică au emis un comunicat prin care explică viziunea partidului asupra noului proiect al Legii Sănătăţii. În opinia conducerii NR, documentul „se dovedeşte a fi o aglomerare de acte normative care reglementează majoritatea aspectelor organizării sanitare, de la organizarea spitalelor şi a cabinetelor medicilor de familie până la organizarea Colegiului Medicilor şi a Colegiului celor care practică medicina alternativă”. 

Publicat in data: 2012-08-13
 
Detalii

Vesti bune: Ministerul Sanatatii a deblocat 2,766 de posturi


Ministerul Sanatatii a anuntat ca a obtinut de la Guvern o aprobare pentru deblocarea unui numar de 2766 de posturi vacante din sistemul sanitar.

Publicat in data: 2012-08-10
 
Detalii

Cepoi: Coplata va fi o plata suplimentara fata de asigurare, pentru orice serviciu medical


Coplata în sistemul sanitar va fi o plată suplimentară faţă de asigurare , care va viza orice serviciu medical şi care va avea rolul de a limita excesul nejustificat de servicii medicale şi de a diminua riscul raportării false de servicii, a precizat, joi, ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi.

Publicat in data: 2012-08-09
 
Detalii

Tot ce trebuie sa stii despre coplata in sistemul medical: ce este, cine si cat plateste


Incepand din aceasta toamna, vom plati ori de cate ori mergem la medic, la spital sau sa ne facem analizele. O banala consultatie ne va costa cel putin 4 lei, iar pentru o zi de spitalizare vom cheltui chiar si 60 de lei, bani pe care ii vom da in plus fata de contributia de asigurari sociale de sanatate.

Publicat in data: 2012-08-08
 
Detalii

Peste 20 de milioane de romani figureaza ca asigurati in sanatate


În primul trimestru al acestui an, mai mult de 20,4 milioane de persoane figurau ca fiind asigurate în sănătate. 

Publicat in data: 2012-08-07
 
Detalii

Noua lege a Sanatatii: Asistenta medicala, doar in caz de urgenta!


Asistenta medicala doar in caz de urgenta. Asta vor primii romanii care nu sunt asigurati sau cei care nu-si platesc contributiile, potrivit noii legi a sanatatii. O alta noutate este ca vom plati tratamentul pentru o simpla raceala, dar vor fi trecute in pachetul de baza investigatiile pentru afectiuni complexe.

Preluat de pe observator.a1.ro 

Publicat in data: 2012-08-03
 
Detalii

Vasile Cepoi: Sanatatea are nevoie de o crestere de 0,3% din PIB pentru acoperirea tuturor categoriilor de asigurati


Ministrul Sanatatii, Vasile Cepoi, a declarat intr-o conferinta de presa ca Fondul National Unic de Asigurari de Sanatate ar avea nevoie de o crestere de 0,3% din PIB pentru ca toate categoriile de asigurati sa poata fi acoperiti.

Publicat in data: 2012-08-02
 
Detalii

Legea Sanatatii in dezbatere publica, la Constanţa


Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au fost prezenţi, ieri, la Constanţa, pentru a dezbate cu autorităţile locale şi cu profesioniştii din domeniu elaborarea noii legi a Sănătăţii. Oficialii au prezentat noile propuneri, printre care şi modificarea pachetului de bază oferit asiguraţilor din sistemul sanitar. 

Publicat in data: 2012-08-01
 
Detalii

Actualizări la reglementările privind asigurările sociale de sănătate


Actul normativ
 de aprobare semnalat aduce modificări la Legea privind reforma în domeniul sănătăţii nr. 95/2006, cu modificările şi completările ulterioare şi din care le reţinem pe cele care privesc dispoziţiile conţinute în Titlul VIII al legii, despre asigurările sociale de sănătate.

Publicat in data: 2012-07-27
 
Detalii

Ti-ai platit medicamentele cat ai fost internat? Spitalul are obligatia sa ti le deconteze

Asiguratii pot cere spitalului decontarea cheltuielilor pentru medicamente, materiale sanitare si investigatii paraclinice facute pe durata internarii, pe baza documentelor întocmite de medicul curant din sectia în care acestia sunt internati si avizate de seful de sectie si de managerul unitatii.

Publicat in data: 2012-07-26
 
Detalii

Afla ce tratamente raman gratuite si care vor fi cu bani


Noua lege a Sănătaţii introduce patru pachete de servicii. Pentru cei săraci se introduce cel social, cei cu bani se pot asigura facultativ pentru a beneficia de servicii complete.

Publicat in data: 2012-07-24
 
Detalii

Legea Sanatatii 2012: Parintii nu vor plati contributia la Sanatate pentru copii


Proiectul noii legi a Sănătăţii nu prevede plata contribuţiei la Fondul naţional de asigurări obligatorii de sănătate pentru copii, de către părinţi. Ei vor rămâne în continuare asiguraţi la Sănătate, scutiţi de la plata contribuţiei (CASS).

Publicat in data: 2012-07-19
 
Detalii

N-ai asigurare, esti tratat contra cost


Conform noii legi, dacă o persoană va avea nevoie de servicii medicale şi nu va avea decât asigurarea obligatorie, va fi obligată să plătească bani din propriul buzunar pentru serviciile din afara pachetului de bază.

Publicat in data: 2012-07-18
 
Detalii

Cine sunt cei care vor scoate mai multi bani din buzunar pentru imbunatatirea sistemului medical romanesc?


Noul proiect al legii sanatatii, aflat in dezbatere publica pana la inceputul lunii septembrie, va schimba complet atat modalitatea de salarizare a medicilor romani cat si organizarea spitalelor publice. Rolul autoritatilor locale se va intari si este foarte posibil ca ponderea activitatilor medicale private sa creasca.

Publicat in data: 2012-07-18
 
Detalii

La ce cheltuieli obliga noua Lege a sanatatii


Proiectul Legii sănătăţii va rămâne în dezbatere publică în lunile iulie și august, urmând ca în toamnă să fie transmis Parlamentului. Una dintre provocările majore ale acestui proiect rămâne definirea pachetului de bază, aspect care, din păcate, va fi lăsat în baza legislaţiei secundare.

Publicat in data: 2012-07-17
 
Detalii

Privat sau stat: o alegere obligatorie dupa noua lege a sanatatii


Sistemul sanitar de stat va avea de acum înainte mai multe „de împărțit“ cu cel privat, dacă proiectul de lege a sănătății trece de dezbatere în forma actuală.

Publicat in data: 2012-07-16
 
Detalii

Stire de ultima ora privind legea sanatatii


Pentru a fi în sistemul public de asigurări de sănătate fiecare asigurator trebuie să aibă înscrişi minim un milion de asiguraţi.

Publicat in data: 2012-07-16
 
Detalii

Primul Ministru e hotarat ca in Septembrie sa fie votata Legea Sanatatii


Vasile Cepoi a declarat la TVR dupa intalnirea cu Ponta 
ca “Primul Ministru este hotarat ca acest proiect de lege (legea Sanatatii) sa fie votat in Parlament in SEPTEMBRIE”

Preluat de pe www.unici.ro

Publicat in data: 2012-07-16
 
Detalii

Romanii isi vor putea alege democratic reprezentantii in viitoarele Case (societati mutuale) de Asigurari de Sanatate


Actuala Casa Nationala de Asigurari de Sanatate va fi inlocuita de mai multe societati mutuale de asigurari de sanatate, prevede noul proiect al legii sanatatii. 

Publicat in data: 2012-07-14
 
Detalii

Modificari in legea sanatatii


Această schimbare te-ar putea afecta şi pe tine!

Publicat in data: 2012-07-13
 
Detalii

Cum vor arata asigurarile de sanatate


Calin Alexandru, director in Ministerul Sanatatii, a discutat online despre cum vor arata asigurarile de sanatate

Publicat in data: 2012-07-12
 
Detalii

Noua lege a sanatatii


Proiectul  de lege privind reformarea sistemului sanitar  a fost lansat spre dezbatere. Conform proiectului de act normativ, principalele modificări din sistem vizează reorganizarea sistemului de asigurări de sănătate, organizarea şi funcţionarea spitalelor, reorganizarea medicinei de familie, precum şi creşterea controlului calităţii serviciilor oferite.

Publicat in data: 2012-07-11
 
Detalii

Vasile Cepoi.


Ministrul Sanatatii, Vasile Cepoi, spera ca in sistemul de sanatate sa mai fie delocate 2.500 de posturi, pe langa cele 500 deblocate deja, astfel incat sa se acopere necesarul de 3.000 de posturi.

Publicat in data: 2012-07-10
 
Detalii

"Ne asiguram pentru un risc major sau pentru un risc minor?"


    Legea stabileste principiile de definire a pachetului de baza iar aceste  principii  care urmeaza sa fie asumate politic sunt: “Ne asiguram pentru un risc major sau ne asiguram pentru un risc minor?” Aceasta este prima intrebare la care trebuie sa raspundem.

Publicat in data: 2012-07-10
 
Detalii

Legea Sanatatii: Pachete de servicii, in functie de venit


Potrivit noii Legi a Sanatatii, va exista un pachet de baza, la care vor fi asigurati toti cei care platesc asigurari de sanatate.

Publicat in data: 2012-07-04
 
Detalii

Exclusiv: in premiera PROIECTUL LEGII SANATATII – 2 IULIE 2012

Mult asteptatul proiect al Legii Sanatatii a aparut astazi. Timp de 2 luni toti cei interesati vor putea propune modificari care vor fi discutate public.

Publicat in data: 2012-07-03
 
Detalii

​Ne facem sau nu asigurare de sanatate facultativa? Viitoarea dilema a pacientului roman


Noul proiect al legii sanatatii (elaborat de echipa ministrului Vasile Cepoi) va modifica din temelii felul in care mergem la doctor si cumparam medicamente.

Publicat in data: 2012-07-02
 
Detalii

Programul primei dezbateri pentru Reforma Sanatatii

Prima dezbatere pentru Reforma Sanatatii : Mediafax si Ministerul Sanatatii dezbat noua Lege a Sanatatii la Conferinta Mediafax Talks about Health Reform.

Publicat in data: 2012-07-02
 
Detalii

Ministerul Sanatatii va acoperi costurile pentru cardul national de sanatate


Ministerul Sanatatii va sustine de la bugetul de stat cheltuielile necesare pentru producerea cardului national de asigurari social de sanatate, precum si scutirea cetatenilor de la plata acestui document.

Publicat in data: 2012-06-28
 
Detalii

Cepoi: Medicii nu vor mai fi bugetari

Publicat in data: 2012-06-28
 
Detalii

Noua lege a sanatatii. Preambul

Publicat in data: 2012-06-28
 
Detalii

Cepoi: Legea sănătăţii schimbă statutul bugetar al spitalelor şi reduce numărul caselor de sănătate

Ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, a prezentat, marţi, în comisiile reunite de sănătate din Parlament, proiectul noii legi a sănătăţii, potrivit căruia spitalele obţin un alt statut juridic, de instituţii autonome din punct de vedere managerial şi financiar, potrivit Mediafax.

Publicat in data: 2012-06-28
 
Detalii

Vasile Cepoi: Legea sanatatii schimba statutul bugetar al spitalelor si reduce numarul caselor de sanatate


Ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, a prezentat, marţi, în comisiile reunite de sănătate din Parlament, proiectul noii legi a sănătăţii, potrivit căruia spitalele obţin un alt statut juridic, de instituţii autonome din punct de vedere managerial şi financiar.

Publicat in data: 2012-06-27
 
Detalii

INTERVIU - Cepoi: Legea sănătăţii, gata de dezbatere la 1 iulie. Există mai multe variante posibile

Legea sănătăţii va fi gata pentru dezbatere publică la 1 iulie, dar primul pas important este asumarea politică de către Guvern a soluţiilor propuse, pentru că sunt mai multe variante posibile, fiecare cu avantajul şi dezavantajul său, spune ministrul Sănătăţii într-un interviu acordat MEDIAFAX.

Publicat in data: 2012-06-27
 
Detalii

Cum se schimba sanatatea

Publicat in data: 2012-06-27
 
Detalii

Ministrul Cepoi explica Legea Sanatatii: Spitale autoguvernate, medici platiti mai bine

Ministrul Sanatatii, Vasile Cepoi, a explicat intr-un interviu ce va aduce viitoarea Lege a Sanatatii, vorbind despre lucruri precum introducerea competitiei sau dezvoltarea de catre spitale a unui sistem cu plata, ce va ajuta medicii sa castige mai bine.

Publicat in data: 2012-06-25
 
Detalii

Seminar Educatie pentru sanatate


Dupa cum deja ne-a obisnuit, Compania Avita Premium, si la conferinta de la Bucuresti a avut ca tema principala promovarea unui mod sanatos de viata. 


Publicat in data: 2012-06-25
 
Detalii

Slovacul care a “vandut” un sfert de milion de pensii in Romania


A venit în România în 2006, a făcut bani frumoşi din reforma pensiilor şi a ajutat mii de oameni să câştige sume substanţiale. 

Publicat in data: 2012-06-20
 
Detalii

Cepoi: Legea Sanatatii a fost scrisa

Reprezentantii Ministerului Sanatatii au terminat proiectul privind reforma in domeniul Sanatatii.

Documentul este scris si, in prezent, este supus atentiei partidelor politice, comisiilor de specialitate din Parlament, dupa care va fi analizat de catre Guvernul Romaniei.

Publicat in data: 2012-06-14
 
Detalii

Vasile Cepoi-Noua lege a sanatatii va intra in dezbatere publica pe 30 iunie


In seara zilei de 6 iunie 2012 Ministrul Sanatatii Vasile Cepoi a fost invitat la postul The Money Channel in cadrul emisiunii Incisiv moderata de Ionel Dancă. 

Publicat in data: 2012-06-07
 
Detalii

Basescu nu renunta la legea sanatatii


Traian Băsescu nu renunţă la legea sănătăţii şi susţine că aceasta va fi adoptată în timpul mandatului de 6 luni al Guvernului Ponta.

Publicat in data: 2012-05-28
 
Detalii

Raport de mediatizare mass-media centrala 24.05.2012


Traian Basescu nu renunta la Legea sanatatii
 

Traian Basescu crede ca noua lege a sanatatii va trece in mandatul de 6 luni al Guvernului Ponta.
Acesta a criticat actualele probleme din sistemul de santate si a sustinut ca este esential ca noua lege sa introduca participarea privata la finantarea sistemului. 

Legea Sanatatii de la zero. Detalii aici

 

Publicat in data: 2012-05-25
 
Detalii

Promotie SALVE CARD


Avem o promotie extraordinara pentru perioada urmatoare


Publicat in data: 2012-05-17
 
Detalii

Legea Sanatatii la 1 Iulie in Guvern pentru asumare

Astazi la instalarea in postul de Ministru al Sanatatii, Vasile Cepoi a declarat urmatoarele:

„Imi propun sa continuam o serie de activitati, cum ar fi Legea Sanatatii, pe care dorim sa o elaboram cu toti factorii interesati. Am continuat seria intrevederilor cu comisiile consultative discutând pe text si am publicat pe site tot ce s-a propus. Sper ca la 30 iunievom finaliza proiectul de lege, iar la 1 iulie vom intra cu el in Guvern pentru asumarea politica“, a spus ministrul Sanatatii.

Publicat in data: 2012-05-09
 
Detalii

Cabinetul Ponta vrea sa reformeze sanatatea

La capitolul "Sănătate", în documentul programului de guvernare se arată că "implementarea unor măsuri referitoare la unităţile spitaliceşti, la politica medicamentului şi la informatizarea în domeniul medical au constituit condiţionalităţi în relaţiile cu organismele financiare internaţionale – FMI şi Banca Mondială", dar se precizează că "nemulţumirile şi insatisfaţiile exprimate atât în rândul populaţiei cât şi al profesioniştilor din sistem arată că reformarea sistemului de sănătate nu se poate realiza doar prin măsuri punctuale, ci implică elaborarea şi implementarea unei concepţii strategice, care să abordeze global şi integrat necesara remodelare fundamentală a mecanismelor funcţionale din sistemul de sănătate".

Publicat in data: 2012-05-05
 
Detalii

Salve Club estimeaza investitii intre 500.000 si un milion de euro in Romania, in 2012

Salve Club intenţionează să investească în România între 500.000 şi un milion de euro în 2012, pentru formarea infrastructurii necesare desfăşurării propriei activităţi, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, fondatorul şi administratorul companiei, Peter Kristofovic. Potrivit acestuia, investiţiile vor viza sprijinirea filialelor şi extinderea call-center-ului şi a back-office-ului, dar şi achiziţionarea de vitamine şi suplimente alimentare produse în Statele Unite ale Americii, o nouă activitate pe care compania Salve Club o va lansa în România, la sfârşitul lunii martie, la Cluj-Napoca. "Când am intrat în România, în anul 2007, am fondat două firme şi am investit în total şase milioane de euro. Este o investiţie mare, care ne-a asigurat şi succesul.

Publicat in data: 2012-05-04
 
Detalii

Salve Club lanseaza Salve Card: sanatatea la preturi accesibile

București, 13 februarie 2012- Compania Salve Club Romania a lansat, in cadrul unei megaconferinte, la Poiana Brașov, cardul de sanatate Salve Card, un card care va acorda reduceri la serviciile de sanatate pana la 100%.
Nevoia de servicii medicale este bine cunoscuta și este o nevoie reala care intereseaza orice cetatean. Modul și conditiile acestor servicii medicale in Romania, la unitatile ce apartin de stat, sunt, din pacate, de asemenea cunoscute de toti romanii. Solutia la aceasta problema sunt serviciile private prin care se ofera o atentie și conditii la standardele aferente unei tari membre in Uniunea Europeana.

Publicat in data: 2012-05-04
 
Detalii

Metoda Silva - Tehnici de vanzare evolutiva

29 martie 2012 - Seminar Silva - lector Dl Rajko Kuzmanovici - Tehnici de vanzare evolutiva - Participa cei din Salve Club Profesional (30 persoane)
In Romania, metoda Silva a inceput sa fie cunoscuta din anul 1994 si in acest moment inregistreaza peste 3.000 absolventi. Programul traditional de utilizare a creierului este foarte apreciat datorita muncii intensive de programare a dezvoltarii metodei Silva initiate de lectorul Rajko Kuzmanovic, principalul promotor al cursurilor de baza si a cursurilor specile. Printre notiunile de baza ale sistemului Silva se numara: o mai mare utilizare a creierului uman, Bicameral Brain Dynamics (gandire bicamerala) si relaxarea, insa nu o relaxare pasiva, este vorba de folosirea activa a acestei stari de destindere, de folosirea unor aptitudini de exceptie ale creierului atunci cand frecventa activitatii lui electrice se afla intre 7 si 14 Hz(frecventa alfa).

Publicat in data: 2012-03-21
 
Detalii

MegaSeminar Cluj-Napoca

 Cei mai buni 300 colaboratori din cei 120.000 vor avea ocazia de a participa la MegaSeminarul din data de 31.03.2012, fiind primii care vor afla strategia companiei pe urmatoarele 3 luni si vor participa la lansarea proiectului Avita International ,numit Avita Premium, putand astfel sa beneficieze de achizitionarea de suplimente nutritive la preturi de promotie !

Publicat in data: 2012-03-20
 
Detalii

Lansare proiectului Avita Premium

31 martie 2012 - Lansarea proiectului Avita International , intermediat prin reteaua Salve Club si numit Avita Premium pentru a nu face confuzie cu Avita deja prezenta in Romania si care va continua in paralel cu noi pentru urmatoarele 6 luni. Sistemul folosit de noi va fi ALS cu comisioane nemaivazute in sistemele MLM de suplimente!!

Publicat in data: 2012-03-20
 
Detalii
 
 

Firme Recent Adaugate

Auto Rally

Domeniu de activitate: Auto - Moto
Judet: Cluj
Adresa: Str. Republicii nr.109
Telefon mobil: 0743 148 763
Telefon fix: 0264 406 444
Fax: 0264 406 447
E-mail: cristianmathe@yahoo.com
Website: www.auto-rally.ro

 
Detalii Firme Noi

Alexia Design

Domeniu de activitate: Constructii
Judet: Timis
Adresa: Str Stefan Cel Mare nr 58
Telefon mobil: 0751 039 984
E-mail: mihaisandufibis@yahoo.com
Website: http://www.altro-linoleum.ro/

 
Detalii Firme Noi

Kvartett

Domeniu de activitate: E-Shop
Judet: Cluj
Adresa: Str. Motilor, Nr. 103
Telefon mobil: 0742050637
Telefon fix: 0264 594 938
Fax: 0264 594 938
E-mail: colinkvartett@yahoo.com
Website: www.kvartett.ro

 
Detalii Firme Noi

Biochem Consult

Domeniu de activitate: E-Shop
Localitate: Bucuresti
Adresa: Str. Vasile Lucaciu, Nr. 82 - 84
Telefon mobil: 0722 436 401
Telefon fix: 021 327 5936
E-mail: office@biochemco.ro
Website: http://worldoftoys.ro/categorii/oferte-speciale/

 
Detalii Firme Noi

Cabinet Medical Stomatologic

Domeniu de activitate: Medicina
Judet: Cluj
Adresa: Str. Horea Vis a vis de Facultatea De Litere
Telefon mobil: 0742 968 729
E-mail: dr.alexandrubogdan@yahoo.com
Website: http://www.infopagina.ro/stomatologie-generala/cluj-napoca/stomatologie-generala-cluj

 
Detalii Firme Noi