Comanda Salve Card Plus!

Comanda Salve card plus!
Acasa » Salve Card Plus
 

Salve Card Plus

 

Salve Group, este un grup financiar european care se ocupa de distributia produselor financiare in Europa centrala si de est. Detine companii individuale care conduc afaceri in numele lor si care se ocupa de consultanta financiara independenta si de vanzarea produselor financiare. Companiile Salve Group ofera sisteme de lucru si produse variate si se axeaza pe diverse grupuri tinta. Compania Salve Group a fost infiintata in anul 2003. Sediul companiei Salve Group este stabilit in Bratislava.

Salve Group profita indeosebi de ocaziile oferite de piata europeana unita a serviciilor financiare. Activeaza in tarile Europei centrale si de est ca un integrator al pietei, consolidand companiile locale intr-un puternic grup financiar european, aducand cu sine standardele de consultanta financiara ale Europei de Vest si produse financiare de o calitate excelenta. Pana acum Salve Group a ajutat mai mult de un milion de clienti sa isi construiasca propria strategie financiara si pentru mai mult de 100.000 de consilieri financiari, sa isi construiasca independenta financiara.

Salve Group este o societate independenta, neavand nici o legatura contractuala, personala sau capitala cu producatorii produselor financiare (banci, societatile de asigurari sau alte grupuri financiare). Peter Kristofovic, proprietarul si fondatorul companiei este singurul actionar al companiei Salve Group.

Salve Group sub coordonarea lui Peter Krištofovič, construieste o retea unica de furnizare a produselor financiare in Slovacia, Cehia, Ucraina si Romania.

Ce este si cum functioneaza?

Nevoia de servicii medicale este cea mai cunoscuta si cea mai solicitata de catre toate categoriile de persoane. Modul si conditiile acestor servicii medicale, din România, in unitatile ce apartin de stat sunt, din pacate, de asemenea cunoscute de catre toti romanii.

Solutia?

Serviciile private prin care ni se ofera conditii si o atentie aferenta unei tari membre UE.

Problema?

Costurile mari, justificate printr-o calitate sporita, sperie pe multi bolnavi spre a beneficia deservicii medicale provate. Lipsa banilor nu le da posibilitatea de alegere, iar calitatea devine secundara posibilitatii financiare.

Solutia?

Salve CARD: discounturi spre mii de parteneri si furnizori de servicii de servicii medicale. Reduceri care merg pana la 100% pentru membrii Salve Club, oferind posibilitatea unor standarde ridicate la preturi accesibile.

Cum functioneaza?

Salve CARD PLUS se achizitioneaza de la orice Coordonator Principal sau Coordonator Regional Salve Club. Se completeaza o Conventie Comerciala intre Salve Club si noul utilizator al Cardului iar alaturi de o dovada a platii celor 87 RON in contul Salve Club aferenti cardului, se va inmana cardul Salve pe loc. Apoi, ori de câte ori veti merge spre partenerii si furnizorii de servicii medicale si nu numai, ce sunt in colaborare cu Salve CARD PLUS, dupa achizitionarea produsului sau dupa ce beneficiati de un serviciu, aratati cardul Salve, iar codul de bare de pe spatele cardului va va oferi reducerea stabilita intre partenerul medical si Salve Club, reducere prezentata pe site-ul www.salvecard.ro. Reducerea se ofera pe loc, iar clientul Salve CARD PLUS pleaca multumit ca a economisit bani.

Avantajele partenerilor medicali

La aceasta ora, Salve Club numara peste 100.000 de colaboratori, oameni ce folosesc servicii si produse de la diferiti furnizori. Când ne gandim la 100.000 de colaboratori si ne gandim la nevoile acestora, ne gandim de fapt la 100.000 de familii, deoarece foarte rar mai mult de un membru al familiei colaboreaza de asemenea cu compania Salve Club. De aceea, trebuie sa ne gandim la un potential actual de peste 300.000 de membri care vor fi directionati spre anumiti parteneri care sunt in colaborare cu Salve Club. Un lucru foarte important de luat in considerare, este ca cei 100.000 sunt colaboratori, nu clienti, iar pe 21 ianuarie incepem vanzarea acestui produs. Scopul nostru, si ceea ce vom realiza in 2012 este vanzarea a peste 1.000.000 de carduri Salve, ceea ce va insemna un potential de cateva milioane de clienti, daca ne gandim si la familiile acestora, care vor fi directionati catre anumite companii din domeniul medical si nu numai, mai exact acelea care sunt in colaborare cu Salve Club SRL. Pentru a deveni partener Salve Club, este nevoie completarea unei conventii comerciale intre Partener si Compania Salve Club, in care se specifica ofertele si discounturile oferite membrilor Salve CARD PLUS.

 

 
 

Pentru Parteneri

Motivul acestui proiect este migrația tot mai evidentă a clienților români spre servicii medicale private. Opinia noastră este că în 2013, mai mult decât oricând, românii vor trece spre sistemul medical privat de servicii din cauza calității oferite. 
  
Un exemplu rapid al acestei tranziții este medicina dentară. Apoi cea a analizelor. 
  
Cea mai mare provocare a clienților de a nu trece spre sistemul privat sunt costurile. 
  
Dar oare cum ar fi aceste costuri dacă toți pacienții, spre exemplu din București, ar merge la un singur spital privat? 
  
Evident ar scădea. Soluția: direcționarea unui flux de clienți spre anumite entități medicale ce oferă discounturi speciale clienților Salve Card. 
  
  
  
Detalii
 

Pentru Colaboratori

Te-ai săturat să fii singur?

Suntem o echipă de peste 100.000 de colaboratori pregătiți pentru a beneficia de orice oportunitate care va intra pe piață financiară. 
Colaboratorii noștri beneficiază de seminarii de instruire în diverse domenii: vânzare, comunicare și relații interumane.
Atunci alătură-te unei echipe puternice de profeșioniști! 
Detalii
 

Testimoniale

Mărturia D-nei Strutz Iuliana Marta din ARAD.

Detalii
 

Descarcari

Listele cu partenerii SALVE CARD pe judete
           Materiale Salve Card Plus  

Detalii