Comanda Salve Card Plus!

Comanda Salve card plus!
Acasa » Salve Card » Despre noi
 

Ce este Salve Card Plus ?

Schimbările actuale din România au modificat puterea de cumpărare  a omului pentru produsele și serviciile promovate de diferite companii. Clientul are din ce în ce mai multe opțiuni, dar nu intotdeuna preturile si serviciile sunt cele mai avantajoase.  
 Noi îți oferim Soluția !   


 Cu Salve Card Plus primești reducerea pe loc !  
 Salve Card Plus este un card de reduceri  care oferă posesorilor sai o gamă largă de produse și servicii la prețuri accesibile cu reduceri cuprinse intre 5-95 % oferind posibilitatea unor standarde ridicate la prețuri avantajoase. Plus numeroase oferte unice.
 În Romania avem peste 2500 de puncte de vanzare unde poate fi folosit cardul, iar în următoarele 12 luni scopul proiectului este sa ne extindem la peste 10 000 de puncte de vânzare în reţeaua Salve Card Plus. Află partenerii Salve Card Plus din judeţul tău şi bucură-te de reduceri în fiecare zi in doar 3 pasi!

 1. Selecteaza domeniul de activitate
 2. Selecteaza judetul
 3. Cauta partenerul dorit si prezinta-te cu cardul!

Ca şi proiect Salve Card Plus face parte face parte din Concernul Internaţional, Salve Group prezent în 5 ţări din Europa şi Asia cuprinzând peste 73 de proiecte şi domenii de activitate diferite. De ce trebuie sa ai Salve Cardul?
 
 1. Produs unic -  cu cardul de reduceri SALVE CARD PLUS ai reducere pe LOC !
 2. Poti beneficia de reduceri cuprinse intre 5- 95% la peste 3000 de puncte de vanzare din intreaga tara  
 3. Poti avea un câștig suplimentar din vânzarea produsului SALVE CARD PLUS !
 4. Poti profita de numeroase oferte unice !
 5. Faci o economie de 17% in fiecare luna cu Salve Card Plus

Avantajele de a fi partener Salve Card Plus?

 1. Direcţionăm un anumit flux de clienţi către anumite entităţi comerciale printre care şi dumneavoastră
 2. Sunteţi prezent cu o pagină completă cu toate informaţiile despre compania dumneavoastră pe www.salvecard.ro, unde clienţii pot să vă acceseze şi să vadă toate detaliile.
 3. Există posibilitea apăreţi ca şi partener pe pliantul care se distribuie către clienti, împreuna cu cardul Salve Card. Unii dintre parteneri deja apar pe aceste flyere.
 4. Sunteţi prezent şi pe pagina noastră de facebook, ca şi recomandare către clienţii noştri.
 5. Agentii companiei noastre va pot recomanda către toţi clientii existenti şi catre potentiali clienti la care le este prezentata oportunitatea (peste 100.000 mii de colaboratori)

   Filozofia noastră: Proiectul Salve Card a luat nastere pe data de 21 ian 2012 in cadrul unei festivitati de deschidere sustinuta in sala Nato din Poiana Brasov. La deschiderea proiectului au participat peste 1.000 de persoane impreuna cu fondatorul companiei Salve Club d-nul Peter Kristofovic si CEO pe Romania d-nul Donca Oncioiu Calin. 
   Dupa 1 an de activitate proiectul Salve Card, care era axat numai pe domeniul medical, am avut peste 1.600 de parteneri medicali care ofera colaboratorilor Salve reduceri intre 10 %-100%. Incurajati de succesul pe care l-a avut Salve Card in randul oamenilor, am adus pe piata din Romania un produs nou si anume SALVE CARD PLUS care este un card de reduceri atat in domeniul medical cat si pe alte domenii de activitate.  

Targetul nostru ca si proiect este de 1 milion de clienti si 30. 000 de puncte de vanzare in urmatori 3 ani !