Comanda Salve Card Plus!

Comanda Salve card plus!
Acasa » Salve Card » Testimoniale
 

Testimoniale

Buna ziua, numele meu este Strutz Iuliana Marta, am varsta de 60 de ani si locuiesc in Arad.

In urma cu 3-4 saptamani ,o cunostinta a venit la mine si mi-a propus sa  iau un card care are reduceri

in  Romania cu diverse unitati medicale. La inceput nu am crezut aproape deloc, cine sa-ti dea reduceri, asa cadou, pe servicii medicale si foarte multe? Mai repede sa-ti ia banii din buzunar si sa te faca sa te simti si prost pe deasupra. Am fost foarte neincrezatoare.

Explicandu-mi mai bine mi-a atras atentia faptul ca il poti folosi pentru diverse servicii medicale cu reduceri  si mi-am facut eu un calcul , la suma de 120 ron cat a costat cardul il utilizez , de exemplu un an pentru nevoile familiei mele, imi scot costul cardului.

L-am platit cei drept mai tarziu , dar ma bucur foarte mult ca am facut-o , iar in data de 8.05.2012, sotul meu  a fost nevoit sa faca cateva investigatii medicale la un centru de radiologie. Am ales centrul Telescar din  Timisoara , afland ca acesta are deja un contract incheiat cu compania de la care aveam cardul.

Fiica mea a sunat la acel centru si ne-a confirmat  ca aceea companie de unde am luat  cardul chiar  au un contract de parteneriat cu dansii. Am fost surprinsa. Nu-mi venea sa cred , chiar functiona. Ne-a explicat ca serviciul medical pe care era nevoie sa-l efectuam avea o reducere cu cardul de 80 ron ,in loc de 510 ron, am platit cu reducere 430 ron.

Deci calculele  s-au adeverit  din prima ,nu mai era nevoie sa astept 1 an,si imi scot banii pe care i-am investit pe card, pentru ca aproape i-am recuperta acum si intentionez sa ne facem analizele medicale  necesare  pentru preventive cu acest card si in alte domenii sa il folosesc.

Tot atunci am solicitat serviciile  medicale unui anumit d-n doctor, Dr Aljobory Hazm, medic specialist in chirurgie toracica ,doctor in stiinte medicale, i-am spus ca avem un card cu reducere si ca am platit mai putin ,a fost usor amuzant dar cand a vazut ca este o realitate ,I l-am recomandat  si dansului ,l-a acceptat cu placer, dansul doreste sa-si  deschida o policlinica si ne-a marturisit  ca intentioneaza sa contacteze compania aceasta pentru a-l oferi si el la pacientii lui.

Sunt foarte multumita de acest card ,l-am recomandat deja la cativa prieteni de familie , pentru ca eu acum cred foarte tare in el si ca sa va convingeti si dvs ,cumparati-l cat mai aveti de unde sa-l cumparati, vi-l recomand cu toata increderea.

 

 

Multumesc Salve Card !   Struz Iuliana Maria.

 

Buna ziua, Ma numesc Marian, sunt din Bucuresti ai am achizitionat Salve Card pentru reduceri.

Am platit 120 lei si aveam nevoie de ochelari pentru sotia mea care costau 520 lei. Pentru ca am mers la un partener Salve cu acest card am obtinut reducere de: 100% la consultatie, 100% la montaj, 50% pe ochelari = pret 70 lei + 120 lei cardul = 190 lei.

Am economist din start 330 lei Cardul il am pe viata si acum vreau sa-mi inscriu copilul la un centru de sport, caut o reducere frumoasa. E un proiect frumos.

Daca imi va aduce si bani din alte oportunitati il voi declara MINUNAT !

    Multumesc tuturor partenerilor ce se alatura acestui proiect si celor care ii aduc in parteneriat.

 

 

   In urma cu o saptamana am cumparat de la farmacia VASILIADA Comanesti un antibiotic ('Rovamycine"). Costa 25lei, iar eu am platit doar 22,5lei, pentru ca am beneficiat de 10% reducere datorita faptului ca posed cardul Salve. Si de cate ori ma tund si imi mai fac si alte tratamente capilare, beneficiez de 5% reducere la "Diana Beauty Center".  Imi pare rau ca nu mai tin minte toate reducerile de care am beneficiat de mai bine de un an in urma si pana astazi, peste tot in tara. Dar ma voi stradui ca, periodic, sa dau de stire despre benefciile pe care le mai acumulez. Oricum, deosebit de valoros cardul nostru!...

Cu deosebit respect pentru toti cei implicati,
Simona Musca
 

Comanesti, jud. Bacau