Comanda Salve Card Plus!

Comanda Salve card plus!
Acasa » Salve Card » Pentru Parteneri
 

Pentru Parteneri

Motivul acestui proiect este migrația tot mai evidentă a clienților români spre servicii medicale private. Opinia noastră este că în 2013, mai mult decât oricând, românii vor trece spre sistemul medical privat de servicii din cauza calității oferite. 
  
Un exemplu rapid al acestei tranziții este medicina dentară. Apoi cea a analizelor. 
  
Cea mai mare provocare a clienților de a nu trece spre sistemul privat sunt costurile. 
  
Dar oare cum ar fi aceste costuri dacă toți pacienții, spre exemplu din București, ar merge la un singur spital privat? 
  
Evident ar scădea. Soluția: direcționarea unui flux de clienți spre anumite entități medicale ce oferă discounturi speciale clienților Salve Card. 
  
  
În domeniul medical avem peste 1200 de parteneri care oferă reduceri clienților cu Salve Card. 

Încurajați de succesul pe care îl are acest card în domeniul medical, am îndrăznit să mergem mai departe și anume să intrăm pe piața reducerilor cu

Salve Card Plus și pe alte domenii de activitate de exemplu auto-moto (de ce să nu primim reducere cu Salve Card Plus când mergem să ne spălam

mașina, sau când mergem la service? Cu toți știm cât de scumpă poate să fie o vizită la un service), gastronomie (seara când ieșim în oraș avem

reduceri la cele mai bune resturante din oraș) și dacă ne-am hotărât să construim ceva, Salve Card Plus este maestru în reduceri la materiale de

construcții și nu numai. 

 

 

De ce să fiți Partener SALVE CARD PLUS? 

 

  
1. Promovarea GRATUITĂ a serviciilor și/sau produselor on-line pe www.salvecard.ro, cu următoarele detalii: 

 

 o   Denumirea societății; 

 

 o   Domeniul de activitate; 

 

 o   Poze; 

 

 o   Adresă; 

 

 o   Persoană de contact; 

 

 o   Număr de telefon; 

 

 o   Descrierea serviciilor 

 
2. Compania Salve Card direcționează un număr de clienți dintre actualii membrii Salve Club în număr de peste 120.000 a€“ către Partenerii noștri, dintre care poate fi și compania dvs. Avantajul membrilor este discountul obținut de la Partenerii Salve Card si Salve Card Plus, iar dvs. vă bucurați de un nou flux de clienți, direcționați direct către dvs.


3. Schimbarea oricând a serviciilor și/sau a produselor pe care doriți să le promovați clienților, în funcție de cerințele pieței și oferta dvs., acestea doar prin intermediul Salve Card și Salve Card Plus.

          Având 120.000 de colaboratori înregistrați în societatea Salve Club, avem ca și scop să ajungem la un număr de 1 milion de carduri vândute în perioada 2012-2013, urmând ca anul următor să extindem proiectul pe piața internațională, unde deja avem activități.

        Prin proiectul Salve Card Plus nu inventăm nimic nou, ci îmbunătățim ceea ce deja există și a ajuns într-un stadiu ce devine o problemă pentru consumatorul de servicii. 

Cele 2 aspecte pe care le abordăm prin acest produs, sunt multitudinea de reduceri oferite prin carduri de fidelitate din partea diverselor companii și promoțiile oferite pe diverse site-uri, megareduceri și altele asemenea. 

În această perioadă de timp, pentru a beneficia de reduceri de la mai multe farmacii, policlinici, cabinete și alte entități, am fi nevoiți să purtăm o "€œduzina” de carduri în portofel și după noi.  

 

Salve Card Plus înlocuiește multitudinea de carduri cu unul singur. Are parte de aceleași discounturi poate chiar mai mari decât cele ale fiecărei farmacii sau cabinet medical. 

 

Apoi, în loc ca un client să caute pe mai multe site-uri reduceri mari și promoții, caută pe www.salvecard.ro și fără nici un cost suplimetar poate să vadă în orașul său care sunt promotile săptămânii și să se prezinte cu cardul pentru a primii acele reduceri. 

 

În fiecare zi, negociem cu sute de companii pe mai multe domenii de activitate pentru cele mai bune prețuri de care clienții noștri să beneficieze și pe care le postăm pe site-ul companiei. 

 

În plus, oferim celor interesați și o carieră financiară prin care pot mai departe să vândă acest card având un comision între 20 și 50% din valoare vânzărilor intermediate. 

 

Orice colaborator are parte de o instruire personală și profesională. În următoarele 3 luni avem ca și scop să instruim cei 1200 de lideri pe care îi avem urmând ca anul acesta să finalizam instruirea întregii noastre echipe de 120.000 de colaboratori. 

 

Primele 50.000 de carduri salve pe domeniul medical vândute vor avea valabilitate NELIMITATĂ urmând ca următoarele să fie limitate pe 12 luni  iar cardurile Salve Card Plus vor avea valabilitate pe 6 luni, 1 an, 2 ani, 3 ani respectiv 5 ani de zile. 

 
Descarca! Vizualizare

Conventie comerciala Salve Card Plus